Walther Appels

Airco

Aangenaam comfort in huis is belangrijk voor uw woongenot. De binnentemperatuur speelt daarbij een grote rol. In de winter wilt u behaaglijke warmte ervaren, in de warme zomermaanden zult u juist de koelte waarderen.

Steeds meer mensen laten daarom een 'airco' installeren. Tegenwoordig heeft u keuze uit diverse stijlvolle toestellen en systemen.

Kopen kan voor u de juiste keuze zijn. Maar als u verzekerd wilt zijn van zorgeloze All-in service, dan is leasen of huren beslist het overwegen waard. U betaalt dan een relatief laag maandbedrag. Bij lease bent u na 3 of 5 jaar eigenaar van het toestel.

Verkwikkende koelte Airconditioners regelen het complete binnenklimaat, zorgen voor een aangename temperatuur en houden de klamme luchtvochtigheid buiten. Ze zorgen bovendien voor het zuiveren van de lucht, vangen stof- en rookdeeltjes af, nemen geurtjes weg en dragen zo bij aan een gezonde leefomgeving.

Met airconditioners die zijn voorzien van een warmtepomp kunt u in de koudere seizoenen de ruimte zelfs verwarmen. In een modern huishouden, waar ook wordt gestudeerd, gewerkt en geklust, is een airconditioner allang geen luxe meer. Als het buiten 23°C of warmer is, dan zorgt een aangename binnentemperatuur ervoor dat u zich prettiger voelt en tot 35 procent beter presteert! Een airco in de slaapkamer bevordert bovendien uw nachtrust.

Wij werken hoofdzakelijk met airconditioners van het wereldmerk LG. Door innovatie in techniek en design is LG Electronics wereldwijd nu al voor het zesde achtereenvolgende jaars Werelds grootste leverancier van airconditioning-systemen: Één op de vijf verkochte airconditioners is een LG airconditioner.

 

Innovatie

De LG Artcool-lijn is uniek in zijn soort. Deze combinatie van een schilderijframe en een airconditioner brengt kunst en comfort bij elkaar. In tegenstelling tot veel andere modellen is een Artcool airconditioner een aanwinst in uw interieur.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.< Terug