Walther Appels

Nieuws

Uw huis milieuvriendelijk verwarmen & verkoelen.

 

Bij warmteopwekking denkt u wellicht aan traditionele CV-ketels. Als u zich bekommert om de ontwikkeling van een duurzaam milieu dan zijn warmtepompen ecologisch, economisch en technisch, een nog beter alternatief. Warmtepompen maken gebruik van de gratis energie die zich in de bodem of in de omgevingslucht bevindt. Daarnaast zijn deze systemen optioneel uit te rusten met energiebesparende zonnecollectoren.

 

Met warmtepompsystemen kunt u uw huis behaaglijk verwarmen en het water verwarmen voor een warme douche of comfortabel bad. In ruime mate, en tijdens alle seizoenen.

 

Warmtepompsystemen kunnen zelfs gebruikt worden voor het koelen van uw woning! Warmtepompsystemen worden meestal gecombineerd met vloer- en wandverwarming (lage-temperatuurverwarming). Deze methoden van verwarmen zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling in een ruimte en bieden u ten opzichte van traditionele verwarmings-systemen de volgende voordelen:

 

- Hoger thermisch comfort
- Betere luchtkwaliteit
- Zuiniger met energie
- Veiliger dankzij lagere temperaturen
- Minder of geen radiatoren in zicht

 

Daarnaast zijn er warmtepompsystemen die tegelijkertijd uw huis optimaal ventileren.

 

Economisch de beste oplossing

Warmtepompen zijn in staat een uitzonderlijk hoog rendement te realiseren: voor elke geïnvesteerde kW/h krijgt u 4 kW/h gratis energie terug. Een dergelijk hoog rendement leidt tot een zeer gunstig en laag energieverbruik.

 

Daarnaast hebben warmtepompsystemen nauwelijks onderhoudskosten. Mede dankzij de hoogwaardige materialen gaat een warmtepompsysteem zeker 15 jaar mee. Dit impliceert dat de totale operationele kosten lager zijn dan traditionele verwarmingssystemen.

 

Duurzaam in het belang van de toekomst

In tegenstelling tot CV-ketels stoten warmtepompen geen vuile lucht uit die het milieu belasten en mede verantwoordelijk zijn voor de nadelige CO2-uitstoot. Warmtepompsystemen dragen dus bij aan de ontwikkeling van een duurzame en schone samenleving.

 

Hoogste rendement warmtepompboilers getest door TNO 

De warmtepompboilers van Stiebel Eltron onderscheiden zich door het hoogste RENDEMENT: 369% zelfs! Getest door TNO, dus gegarandeerd. Gunstig voor het EPC.

 

Warmtepompen

De warmtepompen die wij plaatsen zijn van het merk Stiebel-Eltron.

Stiebel Eltron is een fabrikant van hoogwaardige producten op het gebied van duurzame energie.< Terug