Walther Appels

Ronald Appels

Nadat mijn vader in 1985 startte met het bedrijf ben ik samen met hem medio 1996 een V.O.F. gestart. Ik had daarvoor de opleiding MTS installatietechniek gedaan waarbij in het laatste jaar ook nog bedrijfskunde. Daarmee had ik een diploma met de juiste eisen voor vakbekwaamheid en kon ik me vestigen als vakbekwaam zelfstandig ondernemer.

Om de kwaliteit te waarborgen zijn we altijd al lid geweest van de branchevereniging Uneto-VNI. Daarnaast is de kwaliteit gewaarborgt in het erkenningsregeister krachtens de EVI 2004 en/of de REW 2002 van de KvINL. 

Daarnaast zijn we medeoprichter geweest van Gasned, tegenwoordig Abel&co, Gasned inkoop en SunNed.

Eind 2013 gaf Walther, gezien zijn leeftijd, aan te willen stoppen met de V.O.F. en hebben we deze per januari 2014 ontbonden.

Ik heb het bedrijf toen "overgenomen/voortgezet" onder dezelfde naam en ben als eenmansbedrijf verder gegaan.  De bedrijfsnaam, Walther Appels Klimaathebeersing, is er immers al vanaf 1985 en dus naamsbekendheid. 

Het is altijd een bewuste keuze geweest om geen personeel in loondienst te nemen maar de werkzaamheden voornamelijk zelf uit te voeren.

Uiteraard huur ik, waar nodig, mensen in om te assisteren.

Naast het vele werken is er uiteraard ook tijd nodig voor ontspanning.

Dat vind ik in het terreinrijden/offroadrijden en in de vakanties aan mijn favoriete land, Oostenrijk. < Terug