Walther Appels

Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen

Wij gebruiken en verkopen hoogwaardige industriele reinigingsproducten, zoals ontstopper, ontkalker, ontvetter en verfrisser.
Elk product heeft zijn eigen toepassing.
In bijgaande subpagina's kunt u de diverse toepassingen van de producten lezen.
Alle producten kunt u per email bij ons bestellen, waarna wij ze per omgaande (laten) bezorgen.

Bestel via: info@waltherappels.nl

 

Ontstopper

Fast Industrial is een industriele ontstopper die werkelijk ontstopt, daar waar andere falen. Fast Industrial lost alle organische verstoppingen op. zoals: haar, papier, kalk, maandverband, zeep, vet, koffiedik, enz.
Fast Industrial tast geen rubber, lood, koper of pvc-afvoersystemen aan en is niet schadelijk voor septische putten. Bij preventief gebruik legt de Fast Industrial een beschermende laag aan in de leidingen.

Gebruiksaanwijziging:
Lees voor gebruik eerst aandachtig het veiligheidsvoorschrift op het etiket. Maak vooraf de afvoer zoveel mogelijk watervrij.
Fast Industrial langzaam en rechtstreeks in de afvoer gieten (ca 125 tot 250 cc). Zodra de verstopping is verholpen naspoelen met veel koud water. Indien nodig nogmaals herhalen. Dosering aanpassen naar eigen inzicht.
Fast Industrial kan ook worden toegepast bij verstoppingen in de afvoer onder de kombiketels. Niet in de ketel zelf.

Bij verstoppingen verder in de riolering (dus niet in de sifon) koud water langzaam laten stromen en Fast Industiral langzaam toevoegen, en dit herhalen dotdat de afvoer weer doorloopt.

Fast Industrial niet toepassen op gegalvaniseerd of geemailleerd ijzer, zink, aluminium, chroom en geplastificeerde voorwerpen.
Fast Industrial niet combineren met andere chemie en ook niet met warm water!

 

Ontkalker

Sani Decaler is een uitstekende periodieke ontkalker/reiniger op het gehele sanitairgebied. Sani Decaler verwijdert onmiddelijk kalkaanslag, urinesteen en roest op de meest doelmatige wijze. Het product reinigt afvoerleidingen en vergroot de diameter van de buizen. Dit voorkomt verstopping en slechte geuren. Sani Decaler is onschadelijk voor septische putten.

Gebruiksaanwijzing:
Gebruik Sani Decaler voor tegelwanden, wastefels, bad en douchecabines, bidets, toiletpotten en urinoirs. Aanbrengen d.m.v. spuitdopje, sponsje of zachte borstel. Enkele seconden laten inwerken, daarna naspoelen met koud water. Bij de reiniging van afvoerputjes, verwijder het rooster en giet 50 cc in de afvoer het afvoergat en rooster schoonmaken, het rooster terugplaatsen en naspoelen met water. Sani Decaler reinigt en ontkalkt de afvoeren en laat de slechte geuren dadelijk verdwijnen. Het product doet meer dan enkel en alleen schoonmaken. Na gebruik zult u merken dat alle gele roest- en kalkplekken helemaal verdwenen zijn en dat het toilet en urinoir weer glanst als nieuw. Dit komt doordat Sani Decaler een gladde, beschermende laag aanbrengt.

Gebruik Sani Decaler nooit op kalkhoudende ondergronden zoals natuursteen. Dit kan schade aan de steensoort veroorzaken.

 

Urigloss

Urigloss is vloeibare ontstopper voor urinoirleidingen.

Urigloss wordt gebruikt voor het verwijderen van kalksteen en afzetting van urinezouten uit urinoirleidingen. Bijzonder aanbevolen voor het gebruik in openbare instellingen, scholen, ziekenhuizen, horecasector, enz.

Eigenschappen:
Urigloss heeft een groot oplossend vermogen voor het verwijderen van de steenachtige aanslg bestaande uit kalksteen en urinezout. Deze aanslag kan door weinig producten worden opgelost. Echter bij het gebruik van Urigloss vormt dit geen probleem. Het product heeft eveneens een doelmatige ontstoppende werking en slaagt waar andere producten falen. Door regelmatig gebruik, vermindering of voorkoming van slechte of hinderlijke geuren.

Gebruiksaanwijzing:
Urigloss langzaam in het urinoir gieten en enkele minuten laten inwerken. Vervolgens naspoelen met weinig water en kijken of er reeds het begin van ontstopping zichtbaar is. Nogmaals Urigloss in de afvoer gieten en wederom in laten werken totdat de verstopping verdwenen is. Evt. meerdere keren herhalen. Preventief onderhoud: giet wekelijks 100 ml Urigloss in de afvoer van het urinoir en men voorkomt verstoppingen en onaangename geuren.

Opgelet:
Bij het gebruik van Urigloss op roestvrij staal en chroom mag men het product niet laten inwerken en moet men zeker een goede naspoeling met water verrichten. Urigloss nooit samen met chloorhoudende producten en andere chemie toepassen.

 

Sanitair reiniger

Sani Daily is een reinigingsmiddel voor de dagelijkse reiniging van de gehele sanitair ruimte. Dit product heeft en zeer goed oplossend vermogen, waardoor bij regelmatig gebruik, de opbouw van kalk- en zeepaanslag wordt voorkomen.

Gebruiksaanwijzing:
Spoel toiletten door en giet in elke pot of urinoir een scheutje onvermengde Sani Daily, reinig vervolgens de binnenzijde met een borstel. Spoel na reiniging niet direct door om zolang mogelijk de frisse geur te behouden.
Dosering 25 tot 50 cc op 5 liter water. Met een natte of vochtige spons of doek de andere oppervlakken afnemen. Daarna goed nadrogen. Sani Daily droogt streeploos op en is mild voor de huid. Het product is zuinig in gebruik: ht kan zowel verdund als onverdund gebruikt worden.

 

Verfrisser

Air a Way stank- en geurvernietiger.

Air-A-Way is een stankvernietiger. De geur wordt niet afgedekt maar volledig vernietigd. Vooral bestrijding van de stank van amines, momeren, zwavelhoudende stoffen en mercaptanen, enz. Air-A-Way draagt zorg voor een absolute vernietiging van de stank. Het product gaat een reactie aan met de stankbron die hierdoor omgezet wordt in een aangename neutrale geur. Air-A-Way kan in en om de leefomgeving overal toegepast worden. o.a. in toiletten, afvalbakken, vuilcontainers, kliko's en andere stankbronnen.

Gebruiksaanwijzing:
Verdunning tot 1:50
Voor gesloten systemen manueel puur tot 1:20

 

 

 < Terug