Walther Appels

Service en onderhoud

Redenen om te kiezen voor periodiek onderhoud
 

Veiligheid

Pediodiek onderhoud verhoogt de brandveiligheid van uw installatie. De brandweer raad dan ook aan om uw centrale verwarming periodiek te laten controleren door een ervaren cv monteur. Daarnaast wordt bij veel brandverzekeringen geëist dat het CV-toestel pediodiek wordt geïnspecteerd en onderhouden. Ons advies is om dit eens per 2 jaar te laten doen.

 

Verminderde kans op storingen

Bij periodiek onderhoud kunnen problemen op tijd worden opgelost en kleine defecten worden gerepareerd voordat deze voor een storing zorgen. Hiermee voorkomt u dat uw verwarming op een onverwacht en ongunstig moment uitvalt.

 

Voorkomen van hoge reparatiekosten

Door het periodiek onderhoud blijft uw installatie langer in een goede staat en zullen onderdelen langer meegaan. Ook kunnen kleine problemen tijdig worden opgelost voordat deze meer schade aan uw installatie veroorzaken. Hierdoor bespaart u dure vervangingen. Defecten kunnen tijdens een onderhoudsbeurt worden opgelost. Hiermee spaart u voorrijkosten en arbeidsloon dat u zou moeten betalen als u een monteur laat komen bij een storing.

 

Langere levensduur van uw installatie

Moderne CV-ketels zijn dag en nacht in de weer om u te voorzien van warmte en warm water. Net zoals uw auto is het geen overbodige luxe om deze periodiek te laten controleren en waar nodig preventief te onderhouden. Bij periodiek onderhoud blijft uw cv of warm water installatie langer in een goede staat en zal deze een langere levensduur hebben. Zo stelt u de aanschaf van een nieuw apparaat uit.

 

Hoger rendement

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw installatie optimaal ingesteld. Dit verhoogt het rendement van uw cv-ketel. HR-ketels kunnen alleen hun hoge rendement halen als deze optimaal zijn ingesteld. Het juist instellen kan een rendementsverhoging opleveren!

 

Abonnementen

Wij hebben altijd de 'waakvlam' aan als het gaat om het verlenen van service. Wij houden op professionele wijze uw cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel in optimale conditie, zodat uw comfort een vanzelfsprekendheid blijft. Wij staan garant voor gedegen onderhoud, snelle reparaties en het adequaat verhelpen van storingen.

Wij geven u gratis advies over de servicemogelijkheden. En zullen u ook aangeven welk maandbedrag van toepassing is bij de cv-ketel, combiketel of het warmwatertoestel in uw woning. Eén ding kunnen we u echter op voorhand zeggen: Bij ons bent u verzekerd van de beste service, tegen de concurrerende abonnementskosten.

 

U kunt kiezen uit 2 serviceniveau's:

-GasNed Service Plus

Periodieke onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten en verhelpen storingen.

-GasNed All-In

Periodieke onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten, verhelpen storingen inclusief vervanging materialen.< Terug