Walther Appels

Waterbehandeling

Fysieke Water Behandeling


Anti-kalkaanslag/corrosie bescherming zonder gebruik te maken van chemicaliën

 

Bauer Watertechnology Oy Ltd. in Finland is gespecialiseerd in Fysieke Water Behandeling. Met de producten wordt water behandeld om kalkaanslag en corrosie te voorkomen zonder gebruik te maken van chemicaliën. De producten en oplossingen zijn nieuw en innovatief, zijn zeer milieuvriendelijk en duurzaam.

 

Door gebruik te maken van Bauer Fysieke Water Behandelingsapparatuur bent u verzekerd van een goede kwaliteit drinkwater of een efficiënt werkend verwarmings-, koel- of luchtbevochtigingssysteem.

 

- Leidingen kunnen gaan dichtslibben, onafhankelijk van het materiaal: roestvrijstaal, staal, koper, plastic enz.
- Doorstroming kan afnemen en warmwater komt niet meer in het einde van een loop.-
- Warmtewisselaars werken niet naar behoren en hebben een te lage capaciteit
- Bruin gekleurd water betekent dat het opgeloste metalen bevat

 

 

Werking in het kort

 

Een Pipejet systeem genereert zgn. “nanokristallen” die heterogeen van structuur zijn, gezamelijk een groot oppervlakte hebben en de eigenschap dat ze zich gemakkelijk laten meevoeren met het water. Ze hechten niet op de wanden van leidingen en/of toestellen die in de waterinstallatie voorkomen.

 

In water wat behandeld is met een Pipejet systeem vormen zich geen harde afzettingen op wanden ed. Oude bestaande afzettingen worden langzaam in de tijd afgebroken.

 

Schone leidingen, goed werkende kleppen en warmtewisselaars ed. verlengen de levensduur van uw installatie aanzienlijk, verder zorgen ze voor lagere energiekosten en lagere onderhoudskosten.< Terug